Thënie Motivuese

E vetmja mënyrë për të bërë punë të mëdha është që ta doni atë që bëni

Steve Jobs

Çdo ëndërr e madhe fillon me një ëndërrimtar. Gjithmonë mbajeni mend, ju keni brenda jush forcë, durim dhe pasion për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën

Harriet Tubman

Përpiquni jo që të jeni një sukses, por që të jeni një vlerë

Albert Einstein

Unë kurrë nuk e kam ëndërruar suksesit. Kam punuar për të

Estee Lauder