Ne shtrat me tjeter per obligimin e te Dashurit

duhet të kyçuni ose regjistrohuni të pëlqeni postimet.

Anonim ju Lutem …
Jame nje vajze 25 vjecare jam me te dashurin tim qe 3 vite bashke ende nuk jemi te fejuar por shkojm familjarisht.
I dashuri im ka marr para borxhe nga nje shoki i tij qe une nuk e kam njohur,parat i paska marr borxh dikur para se te njihej me mua dhe nuk kam qene ne dijeni per kete.
Shoki i tij e telefonon qdo dite per parat e borxhit i ka jep afat vetem 5 dite.
I dashuri im me tregoi se shoki i tij ka then qe ne kembim te parave ka kerkuar qe tme ket mua ne shtrat per 3 here te bej me mua dashuri kur te don ai..
Momentalisht jemi te dyt te pa pune dhe jemi shume ne nje situate te veshtire nuk e di as cfare te bej nuk e njoh at njeri…
Nese nuk i tregon i dashuri ose ti kthej parat te cilat nuk kemi mundesi
ose te bej ai me mua dashuri ka then qe do na shkaterroj te dyve.
Jam ne hall te madh ne te dy anet frigohem se e humbi te dashurin tim me te cilin kemi jete shume te mire si çift,nese nuk bej dashuri ai do e shkaterroj te dashurin tim nese bej dashuri frigohem do e humb te dashurin tim pastaj…!!!
Shpresoj te mos i ndodhe askujt kjo qe me ndodhi muaa !!!!!